085 - 060 3771

Verkopen vordering

Cashflow Incasso is een ervaren incassobureau en houdt zich bezig met kasstroom en liquiditeitsverbeterende oplossingen voor het klein-, midden-, en groot bedrijf. Cashflow Incasso werkt enkel met ervaren incasso experts die ervaring hebben met alle onderdelen van het incassotraject en zeer creatief zijn in het realiseren van de gevraagde doelstellingen!

Verkopen van een vordering of vonnis
De activiteiten van Cashflow Incasso zijn ook  het kopen van vorderingen en vonnissen en het vervolgens incasseren van deze vorderingen/vonnissen. Cashflow Incasso koopt vorderingen en vonnissen van ondernemers maar ook particulieren die hun vordering of vonnis wensen te verkopen kunnen bij Cashflow Incasso altijd terecht.

Cashflow Incassogaat verder dan factoring alleen
Waar factoring maatschappijen enkel geld wensen te verstrekken indien zij een debiteur kunnen verzekeren bepalen de specialisten van Cashflow Incasso zelf of zij een vordering kopen. Cashflow Incasso is niet afhankelijk van banken, kredietverzekeraars of andere financiele instellingen en koopt vorderingen die de meeste andere factoring maatschappijen meestal niet accepteren. Cashflow Incasso is de ideale partner om uw kasstroom en liquiditeit per direct een positieve boost te geven waar factoring maatschappijen, banken en financiele instellingen u niet verder kunnen helpen.

Zoekt u dus een incassobureau dat net dat stapje extra zet? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Cashflow Incasso en vraag naar uw maatwerk mogelijkheden! 

Respectvol

Cashflow Incasso werkt iedere dag aan het verbeteren van de dienstverlening. Met slimme tools, maar vooral door het verbeteren van het incassotraject. Onze exceptionele creativiteit leidt tot een bijzonder hoog slagingspercentage van onze incassotrajecten!

TRANSLATE >>